Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Beskyttelsesglas  (27)

Sorter efter:
2x GC Clarity Schutzglas für iPad 7 10.2 (2019) 10.5inch
2x GC Clarity Schutzglas für iPad Pro 12,9' 12.9inch
2x GC Clarity Schutzglas für Apple Watch 42mm
179,95 kr
82,95 kr
82,95 kr
157,95 kr
97,95 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Et sikkerhedsglas til telefonen er et tilbehør, som du ikke længere kan undvære i dag. Manglende skærmbeskyttelse udsætter din telefon for unødvendige skader, hvilket ofte gør den ubrugelig. Moderne smartphones bliver mere og mere sårbare på trods af forbedret ydeevne og tekniske muligheder. Hvis du falder på en hård overflade, dør brugerens hjerte. I bedste fald, efter løft, bliver vi mødt af en revne, i værste fald af en revne (og ofte en ret stor). Glas til telefonen er et must for alle, der bruger deres enheder i vid udstrækning. Dette giver dig mulighed for at beskytte din telefon mod skader uden at miste dens funktionalitet og brugervenlighed. Det daglige dynamiske liv kan hurtigt have en negativ indvirkning på telefonens udseende og funktion. Det beskyttende glas giver enhederne mulighed for at bevare deres fulde funktionalitet og æstetiske udseende.

Hærdet glas til telefonen

Vores butik tilbyder en bred vifte af beskyttelsesbriller, der passer til enhver form for skærm. 3D- og 2,5 D-teknologien muliggør en perfekt fordeling af glasset selv på fremhævede skærme . Det betyder, at skærmen er 100% beskyttet mod skader forårsaget af fald, støv eller snavspartikler, der kommer ind under glasset, og ridser, der opstår ved daglig brug. Takket være det hærdet glas til telefonen behøver du ikke længere reservere en lomme i dine bukser, tegnebog eller rygsæk for at spare dig selv for ridser. Den højeste grad af hårdhed giver dig mulighed for at bære dine nøgler og mønter med telefonen uden at bekymre dig og ikke længere ryste hver gang telefonen fjernes.

Den nye standard, du har brug for

Glass plejede kun at være en mulighed for telefonen, nu er det et krav. Vores tilbud er specielt valgt for at give brugerne adgang til avancerede beskyttelsesløsninger, der supplerer telefonens behov. Telefonglas vil være et billigt tilbehør, hvis positive effekter vil mærkes hurtigt. Blandt andet er du sikker på, at din telefon er sikker, hvilket oversættes til bekvemmeligheden ved daglig brug. Alle telefonsikkerhedsbriller, der findes i Battery Empire serien, er dækket af garantiperioden og overholder de højest accepterede standarder. Dette sikrer, at brugerne er sikre på, at de køber gennemprøvede og virkelig højkvalitetsløsninger, der giver deres smartphone bedre funktionalitet.