Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Panasonic (3)

Panasonic bærbar batteri

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger jeg det rigtige batteri til min enhed?

Sådan vælger du den rigtige model.
To nemme måder at finde det rigtige batteri til din bærbare computer.

 1. model udstyr
  Den bærbare model er normalt placeret i bunden af enheden, læser den og indtaster den i butikkens søgemaskine.
  f.eks. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
 2. batterikode
  Batterikoden er placeret på indersiden af hvert batteri på mærkepladen. Læs koden og indtast den i butikkens søgemaskine.
  f.eks. AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45

Sådan vælger du den rigtige model. To nemme måder at finde det rigtige batteri til din bærbare...

Forbundet indlæses ikke, hvad skal jeg gøre?

Et problem med at oplade et nyt batteri er sjældent med Green Cell-modeller. Men hvis dette er tilfældet, giver linket nedenfor instruktioner om, hvordan du gør dette:

https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM


Et problem med at oplade et nyt batteri er sjældent med Green Cell-modeller. Men hvis dette er...

Hvordan kan jeg forlænge batterilevetiden på min bærbare computer?

Bare følg disse 5 trin:

 1. Undgå korte opladningstider, da batteriet i vores enhed har det antal opladningstider, der er angivet af producenten.
 2. Brug batterier. Vores genopladelige batteri er designet til brug. Kontinuerlig fjernelse af batteriet fra enheden har ikke en positiv effekt på dens tilstand.
 3. Tillad ikke fuld afladning. Nutidens lithium-ion- og lithium-polymer-batterier er ekstremt følsomme over for dybafladning. Gentagen gentagelse af en sådan situation kan forårsage uoprettelig skade på batteriet.
 4. Vær opmærksom på driftstemperaturen. Temperaturen er en ekstremt vigtig faktor, der påvirker vores batteris levetid. For at sikre optimale temperaturer bør du regelmæssigt rengøre din bærbare computers varmeafledningssystem (med trykluft eller en kompressor) og undgå at bruge enhederne på bløde overflader (som kan blokere køleventiler).
 5. Lad batteriet hvile. Hvis du planlægger at holde en lang pause fra at bruge din bærbare computer, skal du fjerne batteriet og placere det på et tørt, køligt sted. Det er værd at belaste det til omkring 50% for at undgå en fuldstændig udledning.

Bare følg disse 5 trin: Undgå korte opladningstider, da batteriet i vores enhed har det antal...

Er et 11,1V batteri egnet, hvis det tidligere batteri er 14,4V?

11,1V-batteriet bruges ikke i flæng med 14,4V og omvendt. Dette kan forårsage permanent skade på din bærbare computer. Når du vælger et nyt batteri til din bærbare computer, skal du være opmærksom på den spænding, som fabriksbatteriet var på. Du kan finde disse oplysninger direkte på batteriet.


11,1V-batteriet bruges ikke i flæng med 14,4V og omvendt. Dette kan forårsage permanent skade på...
Green Cell Laptop Batteri CF-VZSU29 CF-VZSU29A til Panasonic Toughbook CF29 CF51 CF52 6600mAh
Green Cell Laptop Batteri CF-VZSU48 CF-VZSU48U til Panasonic Toughbook CF-19 10.65V
Green Cell Laptop Akku CF-VZSU46 CF-VZSU46AU CF-VZSU46U til Panasonic Toughbook CF-30 CF-31 CF-53 6600mAh
kapacitet: 6600 mAh
Spænding: 10.8V / 11.1V
Produktkode: PS01
299,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 4400 mAh
Spænding: 10.8V / 11.1V
Produktkode: PS02
267,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 6600 mAh
Spænding: 10.65V
Produktkode: PS04
299,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
En bærbar computer er en enhed, der praktisk talt altid er i brug . Bærbare computere som mobilenhed bruges på arbejdspladsen, på universitetet og derhjemme til at udføre deres opgaver og underholde sig selv. Men over tid begynder den bærbare computer at mislykkes på grund af tung brug. Batterier kan vare længe på grund af hyppigheden af brugen og dårlig vedligeholdelse af den bærbare computers tilstand. Kontinuerligt at holde enheden ved kablet er en af grundene til, at batteriet tømmer strøm i det lange løb. Derfor skal batteriet udskiftes efter et stykke tid . Udskiftning af Panasonic batterier med Green Cell er en investering, der hurtigt betaler sig selv på både kort og lang sigt. Det er et køb, der vil puste nyt liv i dit udstyr og give dig mulighed for at vende tilbage til effektiv normalitet. Panasonic mixerhaner er løsninger, der giver flerdimensionelle fordele. Battery Empire tilbyder 12 måneders garanti på alle Panasonic batterier. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af ekstra tilbehør, som du bedre kan tage dig af de tekniske problemer i dit system og udnytte dets teknologiske potentiale fuldt ud.

Batteriskift på højeste niveau

Battery Empire giver dig en bred vifte af muligheder for

Panasonic bærbare batterier

der hurtigt tilpasser sig dine unikke behov, udstyrskrav og budget. Dette er de løsninger, der får enheden tilbage på fødderne og giver dig mulighed for at drage fuld fordel af dens mobilitet . Et slidt batteri begrænser funktionaliteten af en bærbar computer, så den skal holdes i snor igen og igen, og brugeren er begrænset i sine handlinger af placeringen af den nærmeste stikkontakt. Vores konstant opdaterede sortiment opfylder bestemt de individuelle behov hos moderne brugere, der er på udkig efter en kombination af kvalitet, ydeevne og værdi for pengene.

Et velkendt mærke til enheder

Panasonic er et globalt brand, der i årevis har tilbudt sine kunder teknologisk skræddersyede løsninger, der svarer til deres faktiske behov, livsstil og teknologiske orientering. Mærket er et symbol på kvalitet og effektivitet. En bred vifte af produkter er i stand til hurtigt at tilpasse sig kravene hos en dynamisk kunde med individuelle behov. Panasonic bærbare computere er et populært alternativ, der muliggør effektiv og mærkbar fremgang inden for både arbejde og multimedieunderholdning. Panasonic vandhaner er ikke et køb, der alvorligt underminerer dit budget. De sikrer et hurtigt investeringsafkast i form af effektive enheder og er afhængige af længden på ladekablet.

Den kvalitet, du kan mærke

Panasonic blandebatterierne sparer ekstra serviceomkostninger og behovet for at overtale brugeren til at købe nyt udstyr på grund af en enkelt komponent, der ikke fungerer korrekt. Udvekslingen kan udføres uafhængigt på få øjeblikke og uden behov for service. Batterier fra Battery Empire tilpasser sig hurtigt brugernes individuelle behov og giver dem tillid og garanti for den højeste kvalitet . Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores konstant opdaterede tilbud.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK