Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Batterier til legetøj

500mAh 7.4V
kapacitet: 500 mAh
spænding: 7.4V
Produktkode: RC15
232,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Fjernstyret legetøj er ikke længere et elite produkt, der er uden for forbrugerens rækkevidde. I dag er RC-legetøj ikke kun et supplement til fritiden for små forbrugere. Voksne finder i stigende grad en springbræt ud af den travle og travle virkelighed i sådanne legetøj. Som et resultat udvides rækkevidden af muligheder og muligheder for fjernstyret RC-legetøj konstant, og forbrugerne drager fordel af det. Det største problem med RC-legetøj er batteriets levetid. Eksisterende batterier tillader ofte kun et par eller flere minutters sjov. For at forlænge spilletiden er det værd at købe udskiftningsbatterier til fjernstyret legetøj. De giver dig mulighed for at udskifte både døde og slidte batterier. Hvis du bruger batterierne i RC-legetøj, som andre steder, begynder de at gå i stykker over tid. Lejlighedsvis batteriskift i dit legetøj giver dig mulighed for hurtigt at puste nyt liv i dit udstyr og ikke afbryde det sjove på det bedste tidspunkt. I vores tilbud finder du

Batterier til RC-legetøj

fra producenter som Syma, JJRC og Hubsan. Hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige batteri til din RC-model, bedes du kontakte os.

Egnede batterier til RC-legetøj

Fjernbetjeningslegetøjsbatterier er et supplement til enheder, der lejlighedsvis skal udskiftes. At lege med et fjernstyret legetøj bliver normalt ikke kedeligt meget hurtigt. Hyppig opladning vil medføre, at batteriet langsomt mister sin kapacitet og bliver mindre effektivt. Vores tilbud inkluderer mange professionelle batterier, der opfylder de teknologiske krav til dit RC-legetøj. Alle fjernbetjeningslegetøjsbatterier leveres med 12 måneders garanti. Dette betyder, at vores kunder ved, at de køber en afprøvet kvalitet, der hurtigt injicerer ny energi i det brugte udstyr. I vores tilbud finder du mange forskellige batterier til forskellige RC-legetøj . Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, bedes du kontakte os - vi hjælper dig med at vælge det bedste batteri til dit udstyr. Batterier i høj kvalitet sikrer lang drift ved høje hastigheder. Dette gør det sjovt at vare længere, og udstyret bruges oftere. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK