Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Mobiltelefonbatterier (1)

mobiltelefon batteri

Mobiltelefoner kan fungere med det originale batteri i et par dage, men med tiden vil batteriet blive opbrugt, og arbejdstiden vil blive forkortet. Dette batteri skal udskiftes med et nyt. Hvilket

mobiltelefonbatteri

skal du vælge og købe? Batterikapacitet og kvalitet er vigtig. Vi tilbyder Green Cell®-batterier af høj kvalitet, der garanterer en lang levetid og er skræddersyet til den respektive model.
Vælge kategorier:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en mobiltelefon?

At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få øjeblikke ved hjælp af følgende to metoder:
1. Specifikation af telefonmodellen Telefonmodellen kan normalt findes på enheden. Efter at have læst og indtastet modellen i butikkens søgemaskine, vises det korrekte batteri. fx iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodeDu kan også søge efter et batteri ved at indtaste dets kode - denne findes på indersiden af batteriet. Indtast blot den relevante kode, og vores søgemaskine vil vise dig de relevante produkter! fx BM39 / BS-01/ A1457 Vi anbefaler dig også at læse guiden på vores blog: Hvordan vælger man et mobiltelefonbatteri?


At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?

Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.


Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!


Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du...

Hvordan forlænger man mobiltelefonens batterilevetid?

Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke dit batteri til 0!
Det kan vores telefons batteri, kendt som batteriet, ikke lide. Så vent ikke på, at advarslen om lavt batteri vises. Når batteriniveauet falder til under 40 %, er det tilrådeligt at tilslutte telefonen til en oplader.
2. Tilslut mobiltelefonen til en oplader ofte.
Moderne lithium-ion-batterier har ingen hukommelseseffekt. Hyppig opladning har derfor en positiv effekt på deres ydeevne. Ifølge eksperterne er det bedst at nå 80-90% ladetilstand.
3. Undgå ekstreme temperaturer
Mobiltelefonbatterier minder lidt om deres brugere – de har det bedst i moderate temperaturer. At efterlade din telefon i direkte sollys eller i en varm bil kan reducere batteriets levetid dramatisk. Det er også en god idé at beskytte din telefon mod kulde.


Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke...
Batterie Green Cell ® für das Telefon Sony Xperia Z C6602 L36H L36i
kapacitet: 2330 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: BP64
82,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Mobiltelefoner er kommet ind i vores liv hver dag. Frekvensen og intensiteten, hvormed vi bruger smartphones, og dermed deres hyppige opladning, giver os mulighed for at bruge batteriets afladningscyklusser meget hurtigt, og deres arbejdstid er kortere og kortere for hver måned. I det næste trin viser det sig, at det ikke er nok at oplade batteriet en gang om dagen, da vores telefon kan aflades endnu hurtigere. Derefter tænker tanken på at udskifte batteriet med et nyt.

Batterier til smartphones

Batterierne til telefoner og smartphones, der tilbydes af Green Cell mærket, svarer til kvalitetsækvivalenter med de originale batterier i vores telefoner. Disse batterier af høj kvalitet erstatter med succes de originale genopladelige batterier og vigtigst af alt forlænger vores telefons levetid. Udskift dit brugte batteri med et nyt fra Green Cell og gør fuld brug af din mobiltelefon igen. På Battery Empire finder du batterier til mobiltelefoner fra forskellige producenter, der er kompatible med mange populære modeller. Alle batterier med Green Cell logoet sikrer en sikker, effektiv og problemfri drift af din smartphone. Smartphones er rundt omkring os. Sørg for, at de holder længere ved at købe et Green Cell batteri . Vores smartphone-batterier er de samme som de originale batterier, så du kan bruge dem uden problemer. Find din

Smartphone batteri

ved at søge i producenten nedenfor eller indtaste din telefon eller batterimodel i søgemaskinen ovenfor.