Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Billadere

spænding
  • Vis mere
Strømstyrke
  • Vis mere
strøm
  • Vis mere

Hjælp zone

Wie wähle ich das richtige Netzteil für mein Gerät aus?

Modellgerät
Das Laptop-Modell befindet sich in der Regel auf der Unterseite des Gerätes. Lies es und gib es in die Suchmaschine des Shops ein.
z.B. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

Wert von INPUT / OUTPUT
Auf dem Typenschild des Netzteils sind die Spannungs- und Stromwerte als OUTPUT gekennzeichnet, und auf der Unterseite des Laptops sind die gleichen Parameter wie INPUT markiert. Lesen Sie einige davon und geben Sie sie in die Suchmaschine des Shops ein, indem Sie ihnen die Marke des Geräts hinzufügen. Vergewissern Sie sich, dass der Stecker des gefundenen Netzteils korrekt ist.
z.B. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


Modellgerät Das Laptop-Modell befindet sich in der Regel auf der Unterseite des Gerätes. Lies es...

Ich habe ein 65W Netzteil oder kann ich ein 90W Netzteil verwenden?

Bei so kleinen Unterschieden ist es akzeptabel. Wir müssen jedoch daran denken, Netzteile mit höherer Leistung zu verwenden, nicht weniger, denn bei niedrigerer Leistung funktioniert der Laptop möglicherweise nicht.


Bei so kleinen Unterschieden ist es akzeptabel. Wir müssen jedoch daran denken, Netzteile mit...

Ist dieses Netzteil für meinen Laptop geeignet?

Es wird für unseren Laptop geeignet sein, wenn der Steckerdurchmesser der Spezifikation des Außendurchmessers entspricht, z.B. 5,5 mm und die Ausgangsparameter kompatibel sind. Was sind Ausgabeparameter? Es ist der Wert von Spannung[V] und Strom[A], der durch das Netzteil für einen Laptop gegeben ist, z.B. 19V 4.74A.


Es wird für unseren Laptop geeignet sein, wenn der Steckerdurchmesser der Spezifikation des...
Green Cell ® Auto Netzteil / Ladegerät für Dell Latitude D600 D610 D620 D630 D400 D800 1545 XPS 16 M1530 19.5V 4.62A
Green Cell ® Auto Netzteil / Ladegerät für Laptop Toshiba Satellite A200 L350 A300 A500 A505 A350D A660 L350 L300D 19V 4.74A
Green Cell ® Auto Netzteil / Ladegerät für Laptop Samsung R505 R510 R519 R520 R720 RC720 R780 19V 4.74A
Green Cell ® Auto Netzteil / Ladegerät für HP DV4 DV5 DV6 ProBook 4510s 4515 4710s CQ42 G42 G61 G62 G71 G72 19V 4.74A
187,95 kr
Tilføj til kurv
179,95 kr
Tilføj til kurv
179,95 kr
Tilføj til kurv
172,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Den bærbare computer er et uundværligt værktøj i det daglige arbejde, men det er ikke altid muligt at holde det på det rigtige energiniveau. Ofte var rejser i bil - for forretning eller fornøjelse - en ustoppelig grænse. Hvis du ikke havde sørget for at oplade din bærbare computer på forhånd, var du nødt til at regne med konsekvenserne og håbe, at stikkontakten vil være i nærheden, når du kommer dertil. At køre bil i dag vil ikke længere gøre det vanskeligt at holde batteriet på et optimalt opladningsniveau.

Strømforsyning til din bærbare computer

er et værktøj, der oftere og mere ledsager den moderne forbruger på sine rejser. Dette giver dig mulighed for at oplade eller genoplade din bærbare computer via cigarettænderstikket og nå punkt B med et fuldt opladet batteri. Det er en bekvemmelighed og løsning for folk, der ofte bruger deres bærbare computer på arbejdspladsen og ikke kan skilles fra den, mens de er på farten. De bilforsyninger, der fås i Battery World Store, er kendetegnet ved høj behandlingskvalitet, kompatibilitet med forskellige enheder og pålidelighed, der også fungerer i forskellige ekstreme situationer. De strømforsyninger til bærbare computere, der er tilgængelige i vores tilbud, tilpasser sig hurtigt det fysiske og elektroniske behov for dit udstyr, så du genvinder fuld mobilitet.

Forskellige modeller af bilforsyninger

Vores Battery Empire butik tilbyder dig en række muligheder for strømforsyninger til køretøjer, der hurtigt kan tilpasses dine individuelle behov og udstyr. De er en investering, der hurtigt betaler sig selv på både kort og lang sigt. Takket være bilens strømforsyning er det lettere at holde enhederne på det korrekte energiniveau når som helst og hvor som helst, og situationer, hvor du skal gå i panik og søge efter den nærmeste stikkontakt, når du har nået punkt B, hører fortiden til. Strømforsyninger til biler er et tilbehør, der fungerer året rundt, især når man rejser på forretningsrejse eller fornøjelse. Den bærbare computer er en enhed, uden hvilken det er umuligt at fungere fuldt ud hver dag. For at holde kontakten med verdenen har du brug for en konstant energikilde til batterier. Strømforsyningen i bilen er en udvidelse af tilbehør til den bærbare computer, som du hurtigt vil drage fordel af.

Strømforsyninger til forskellige mærker

Battery Empire Shop giver adgang til en række strømindstillinger for forskellige mærker og modeller af bærbare computere. I vores specielt udvalgte og konstant opdaterede sortiment finder du hurtigt en variant, der perfekt supplerer dine daglige teknologiske behov.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK